25.05.2002

Državno prvenstvo 2002

Autor: Rock'n'roll Gimnazija

U sportskoj dvorani Martinovka u Zagrebu održano je 11. Državno prvenstvo u akrobatskom rock'n'rollu. I ove godine naši natjecatelji osvojili su najveći broj medalja. Sedam naših parova i dvije formacije osvojili su medalje. 34 natjecatelja Rock'n'roll gimnazije okitila su se medaljom na Državnom prvenstvu.
U seniorskoj A kategoriji 3. mjesto osvojili su Rea Giaschi i Alan Kichl.
Ovogodišnji prvaci u seniorskoj B kategoriji su Barbara Šmit i Dalibor Hajdinjak. U istoj kategoriji 2. mjesto osvojili su Kristina Piškorići Mario Brođanac.
Ana Đogić i Mario Jukić pobjedili su u seniorskoj C kategoriji. Treće mjesto u C kategoriji osvojili su Kristina Sokolić i Saša Kovačec. U starijim juniorima 3. mjesto osvojili su Tina Otrokar i Ivan Hedl. Nina Novosel i Tomislav Sokač zauzeli su 2. mjesto u mlađim juniorima 2. U kategoriji mini formacija 1 drugo mjesto osvojila je formacija Johnny Bravo u sastavu: Marina Polanščak, Lana Petretić, Lana Ceraj, Sabina Kubar, Petra Korenić, Kristina Krivec, Iva Petravići Ozana Rimac. Formacija Novi Zagreb: Mia Belobrajdić, Matea Đugumović, Dajana Grašić, Rafaela Paša, Matea Rotim, Marta Sršan, Ana Šokčević, Dorotea Vasiljević, ValentinaVučinić, Toni Zubić, Lea Žerjavi Maranatha Čačković osvojila je 3.mjesto u kategoriji mini formacija 2.

Potražite nas

© 2019 Sva prava pridržana - Rock'n'Roll Gimnazija ZAGREB