Rock'n'Roll Gimnazija

O KLUBU

Klub je pod nazivom ROCK'N'ROLL HIGH SCHOOL osnovan 04.04.1993. godine.

U Hrvatski rock'n'roll savez primljeni smo 01.09.1993.

Rock’n’roll klub Rock'n'roll Gimnazija je neprofitna udruga građana, koja djeluje u okviru Zagrebačkog rock'n'roll saveza i Hrvatskog rock’n’roll saveza, te kroz njih i Zagrebačkog športskog saveza te Hrvatskog olimpijskog odbora.

Prvi trening održali smo 30.06.1993. a na prvo natjecanje izašli smo 11.12.1993. sa tri para. Prvi natjecatelji bili su Dijana Golubić & Dino Prekić, Mateja Rajačić & Luka Reketi, Andrea Važić & Domagoj Piteša.

Prvo natjecanje organizirali smo 30.01.1994. a do sada je održan velik broj natjecanja u organizaciji našeg kluba. Velik broj naših natjecatelja osvajao je medalje i pobjeđivao na natjecanjima.

Ponosno istiČemo

Tijekom postojanja našeg kluba prošli smo mnogo natjecanja, nastupa, pobjeda, poraza, napornih putovanja i neizmjernih veselja što ih pruža ovaj sport.

Katkad smo trčali iz dvorane u dvoranu, molili za pomoć dobre ljude, izdržali smo i kad nas nije išlo. Znali smo da je put prema vrhu težak i dugotrajan i da je za to potrebna velika volja i odlučnost, odricanje, strpljenje i upornost a najvažnije od svega je velika ljubav prema rock'n'rollu. Od nekoliko zanesenjaka ovim sportom narasli smo do najvećeg rock'n'roll kluba u Hrvatskoj.

Pored postizanja dobrih rezultata najvažniji cilj našeg kluba je radost druženja među svim uzrastima uz vedri ritam rock'n'rolla.